Feedback

Що подарувати колезі на день народження?

04.09.2014 1462

Якщо перед вами виникло питання про те, що подарувати колезі по роботі, значить у вас з ним хороші, дружньо- ділові відносини, і ви хочете їх підкреслити таким чином. Тільки постарайтеся не зіпсувати їх недоречним подарунком, наприклад, піднісши у вигляді презенту товстусі абонемент у фітнес -клуб. Так який подарунок зробити колезі? Давайте спочатку розберемося, яких подарунків робити не варто.
По-перше, колегам не можна дарувати інтимні подарунки, такі, як ви б зробили близькій подрузі або чоловіку (дружині ) - тобто, ніякої білизни, предметів одягу тощо.

По-друге, не даруйте банальних подарунків: різних бритвенно і косметичних приладдя.

Що варто дарувати колегам:

Дарувати слід нейтральні, скоріше навіть формальні, ні до чого не зобов'язують подарунки, але обов'язково - підкреслюють ваше добре ставлення до іменинника. Якщо у вашого колеги є яскраво виражене пристрасть - якесь хобі, можна подарувати йому подарунок, прямо відноситься до його захопленням.

У наш час ноутбук це не дивина, у Вашого колеги можливо і вже ноутбук і є сумка, звісно новий ноутбук ви не будете дарити, а от хорошу і якісну сумку можна подарувати. Продать сумку для ноутбука може спеціалізований магазин де продають і ноутбуки, а можна і заказати в інтернет-магазині з доставкою.

Хорошим подарунком можна вважати подарункові сертифікати, це значно краще, ніж конверт з грошима. Тим більше що сьогодні є можливість придбати найрізноманітніші сертифікати на будь-який випадок : на косметику та парфумерію, на побутову та оргтехніку, на відвідування клубів і, навіть, на атракціони в парках. І, природно, на різні суми, залежно від ваших можливостей.

Жінкам прийнято дарувати квіти. Для чоловіка вони швидше доречні на ювілей, а не на рядовий День народження. До квітів можна додати, наприклад, кошик з фруктами.

Чоловіків, напевно, порадує якісний алкоголь, краще всього - колекційний. Але бажано простежити за тим, щоб він не був тут же розділений між колегами, а благополучно відправився додому до іменинника.

Для колеги хороший подарунок - кавова чашка з блюдцем або гуртка з прикольною написом або просто в гарному оформленні. Але, підносячи такий подарунок, дуже бажано зробити до нього додаток у вигляді банки хорошої кави або чаю.

Також відмінний подарунок для співробітника - якісний добротний тижневик і до нього - красива ручка.

Не обов'язково дарувати матеріальні речі, можна, наприклад, попередньо домовившись з начальством, влаштувати після обіду на честь іменинника похід в кіно або в цирк, або ж організувати для нього поїздку на шашлики. Це, безумовно, стане приємним сюрпризом і надовго запам'ятається. Але розраховуйте захід так, щоб ви вклалися в робочий час, адже у іменинника, напевно, є свої плани у цей день.

Якщо ж ваш товариш по роботі має дачу або живе в приватному будинку, дуже доречним буде гамак. Його вручення можна красиво обіграти в тому плані, що на природі потрібно відпочивати, а не орати.

Іменинник скоро збирається у відпустку до теплого моря ? Даруйте надувний матрац. Або ж, якщо у вас співпадає почуття гумору - майку з прикольною написом або бейсболку, а дамі можна - красиву річну капелюх її улюбленого кольору. Оригінально, зі смаком і недорого.

Якщо подарунок вам зробити хочеться, але не знаєте, як до нього підійти, а також ви не надто близькі - у вас з іменинником чисто ділові відносини, тоді безпрограшний варіант - велика гарна коробка смачних цукерок. І імениннику приємно, що про його дату не забули, і ваші стосунки, можливо, потеплішають.

Але головне навіть не те, що саме ви даруєте, а наскільки щиро ви це робите. Ту ж нехитру коробку цукерок можна вручити щиро, від душі, з самими найкращими побажаннями, і це запам'ятається краще, ніж похапцем сунути конверт з грошима під нерозбірливо пробубненное поздоровлення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт