Feedback

Як вибрати подарунок для дідуся.

19.09.2013 3413

Зі своїм дитячим сприйняттям діти вважають, що їх більше любить той, хто менше виховує і лає. Природно, на цьому місці виявляються дідусі та бабусі.

Тому діти з особливим трепетом будуть вибирати подарунок для дідуся, який для них є зразком чоловіки. Зразком для наслідування у хлопчиків, і ідеалом чоловіка для дівчаток. Дідусь розумнішими і мудрішими, він все простить і все зрозуміє. Багато дітей дідуся вважають чи не головним у сім'ї. Тому і подарунок для нього повинен бути відповідним, найкращим і найголовнішим.

Дитина обов'язково дізнається, про що ж мріє такий сильний і сміливий дідусь, ніж його можна здивувати. Відмінним подарунком буде небудь зроблене власними руками. Це може бути малюнок або саморобка. Все, що завгодно порадує люблячого дідуся.

Якщо ж дитина вирішила купити подарунок, то він напевно подбає про покупку заздалегідь. Він буде відкладати, і збирати гроші. Настільки, наскільки зможе, наблизить мрію свого улюбленого діда. Якщо дитина достатньо доросла, він навіть сам зможе купити подарунки в Москві, вибравши те, що йому до душі.

А ось з малюком помолодше доведеться піти батькам. Необхідно приділити час для покупки подарунка, не варто квапити малюка при виборі, нехай він сам розцінить і зважить всі «за» і «проти». Тільки вибравши той подарунок, який хотів, дитина буде щаслива і з радістю вручить його одержувачу. Батькам треба нагадати маляті про те, що ніхто від нього Не чекає дорогих подарунків, не варто відмовляти собі в усьому заради придбання дорогої речі.

Деякі діти купують подарунки близьким в шкоду своїм інтересам. Наприклад, не купують собі обіди в школі і відкладають всі кишенькові гроші на подарунок. Навчіть дитину, в першу чергу, раціональному розподілу коштів. Нехай він обов'язково їсть повноцінно, на цьому не варто економити, а відмовитися можна від надмірностей, таких як солодка вода, жуйки і цукерки.

Підготувавшись заздалегідь, дитина зможе купити гідний подарунок у строк. Бажаємо удачі вам і вашій дитині!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ladybird





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт