Feedback

Що подарувати колезі на весілля?

04.09.2014 1099

Для кожного з нас весілля є одним з найбільш очікуваних і найщасливіших днів. Здається, що в цей чарівний день починають збуватися всі мрії. Молоді поспішають поділитися своєю радістю з оточуючими, влаштовують торжество і кличуть на нього всіх близьких людей, в тому числі і колег по роботі.
Розмірковуючи над питанням, що подарувати колезі на весілля, ви повинні врахувати, що весільний подарунок повинен бути особливим, не схожий на те, що ми даруємо з інших приводів. Насамперед, необхідно врахувати, що весільні подарунки даруються відразу обом молодятам, а відповідно і цінність вони повинні представляти для обох, незалежно від того якого роду буде ця цінність - матеріальна, практична або духовна. Залежно від того, чи запрошені ви на весілля, чи підете ви туди один або цілим колективом - подарунок на весілля може бути самим різним. Якщо ви не запрошені на торжество, але хочете привітати колегу, то можете приготувати оригінальний подарунок на весілля своїми руками, де ви і проявите всю свою індивідуальність і фантазію.

Якщо на весілля запрошено декілька чоловік з вашого трудового колективу, то подарунок колезі на весілля краще зробити колективним. По-перше, таким чином, ви зможете зібрати значну суму, а відповідно і подарунок ваш буде краще і дорожче. По-друге, подарувавши колективний подарунок, ви зможете значно скоротити ту частину весілля, в якій зазвичай дарують подарунки і виголошують тости, так як вийдете вітати молодих всі разом. Що стосується самого подарунка, то він повинен бути красивим, потрібним і практичним. Не забувайте, що коли двоє пов'язують себе узами шлюбу, їх життя починається з чистого аркуша. Тому мажете сміливо дарувати побутову техніку. Єдине, що не перешкодить у даній ситуації, так це уточнити у нареченої, чого їм буде не вистачати більше.

Особливо цінуються молодятами подарунки, які будуть корисні в їх новому спільному господарстві або ті, який можуть стати прекрасним доповненням інтер'єру їх житла. Традиційними видами подарунків вважаються такі предмети, як: столові приналежності, кухонне начиння, кавові і чайні сервізи, красивий посуд, побутова техніка, покривала, постільна білизна та предмети для прикраси інтер'єру. Але всі ці подарунки будуть доречні і зможуть приносити користь тільки в тому випадку, якщо у молодят вже є власне житло.

Ну а як вчинити колегам по роботі, якщо стало відомо, що після весілля молодята планують своє проживання з батьками. Ви можете в якості колективного подарунка піднести на весілля путівку на двох у весільну подорож. Але перед цим потрібно уточнити, можливо, молоді вже спланували свою весільну подорож. Ще одним хорошим подарунком може стати велика плазмова панель. Ця річ буде доречна завжди, навіть якщо молоді будуть жити з батьками, то напевно у них буде соя кімната.

Подарунок колезі на весілля можна вибрати виходячи із загальних захоплень молодих. Наприклад, якщо наречена і наречений захоплюються одним видом спорту, то можна подарувати їм два комплекти спортивного спорядження. А якщо вони захоплюються акваріумними рибками, то подаруйте їм кілька екзотичних, рідкісних рибок, яких не дістає в їх колекції.

Відмінним подарунком колезі на весілля може стати раритетна річ, особливо, якщо вам стало відомо, що молодята займаються колекціонуванням таких речей. Це можуть бути статуетки, прикраси або падлюка різних народів. Хоча, зазвичай подібні подарунки робляться родичами, так як більша частина таких речей є фамільної цінністю. Ви ж, як колега, можете піднести молодим ексклюзивне шампанське або колекційне вино.

У разі, якщо вам відомо, що на момент весілля молодята вже чекають малюка, то це теж допоможе вам визначитися з подарунком. Ви можете зробити подарунок майбутньому малюкові наречених - це може бути дитяче ліжечко, коляска, білизна для малюка або автомобільне крісло.

Дуже поширеним подарунком на весілля колеги є гроші. Так і вам не доведеться ламати голову над подарунком, і молодятам на перших порах гроші будуть дуже потрібні. Дарувати гроші потрібно в красивому конверті, якщо сума велика, то конверт потрібно підписати, ну а якщо ви даруєте скромненько суму, то можна обійтися і без підпису. На додаток до грошей обов'язково повинна йти красива вітальна листівка і букет квітів. Взагалі, варіантів красивого дарування грошей дуже багато. Можете купити гарний фотоальбом на весільну тематику, і замість фотографій вставити грошові купюри однакового або різного достоїнства.

Крім грошових подарунків і цінних речей ви можете в якості весільного подарунка колезі ви можете влаштувати грандіозний салют або феєрверк, написати і виконати для них музичну постановку або організувати молодим романтичне побачення або прогулянку на білих конях.

Але все-таки при виборі подарунка на весілля колезі не варто забувати, що весілля - це найголовніший день у житті молодят, а значить, він обов'язково повинен бути наповнений яскравими враженнями та емоціями. Цього дня молоді повинні провести в оточенні безлічі квітів. Квіти, на додаток вашого основного подарунка ні хто не відміняв. Ви можете замовити оригінальний букет для молодих, доповнити його вашої щирої промовою і красивою весільної листівкою, листівку краще вибрати музичну.

Якщо ж ви хочете піднести колезі оригінальний подарунок від душі, і при цьому у вас є фотографії молодих, то можете вдатися до послуг професійної фотостудії і зробити оригінальний портрет молодих. Наприклад, портрет на полотні, доповнений красивою і стильною рамкою.

Якщо все-таки ви ні як не можете визначитися з тим, що піднести колезі на весілля, то спробуйте порадитися з близькими родичами молодих або з х батьками. Вже хто, хто, а вони точно будуть знати, який з подарунків буде більш доречний для молодят.

В даний час в моду входить зарубіжна практика складання списку бажаних подарунків. Поцікавтеся, можливо і ваші молоді склали такий список. Зазвичай цей список видається запрошеним, а вони в свою чергу самі вибирають ту річ, яку хочуть або можуть подарувати на весілля. Якщо якийсь з видів подарунка виявляється занадто дорогим, то гості можуть купити його разом і подарувати від декількох персон або компаній.

Тепер про те, чого не слід дарувати на весілля. У список заборонених весільних подарунків входять наступні предмети : дзеркала, ножі, виделки, голки, наручні та настінні годинники.

І пам'ятайте, що зовсім не обов'язково дарувати на весілля колезі шалено дорогий подарунок. Найголовніше - це вашу увагу і добре ставлення до молодят.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт