Feedback

Що подарувати самотній жінці?

08.04.2014 1279

Прийнято вважати, що жінці заміжньої важче догодити з подарунком, ніж самотньою. Але ми готові посперечатися. Питання, що подарувати самотній жінці, теж вельми не простий. Взагалі піднести вдалий подарунок - це ціле мистецтво. По-перше, важливо вгадати про що мріє винуватиця торжества, що може її порадувати, що розсмішити, а які презенти можуть її здивувати. По-друге, саме піднесення має бути оригінальним, краще навіть - неординарним, і головне - піднесеним від чистого серця, із супутньою промовою, повної щирих побажань любові і щастя.
Отже, давайте розберемо найбільш вдалі ідеї піднесення, і знайдемо відповідь на питання, що подарувати самотній жінці. Позитивні презенти будуть досить до речі. Незвичайні оригінальні і забавні, вони піднімуть настрій і стануть відмінним продовженням свята.

По-перше, самотньої людини завжди хочеться підбадьорити, такій жінці може елементарно не вистачати добрих щирих слів і теплих компліментів. У зв'язку з цим рекоменуем подарункові нагороди. Нагородна модель у вигляді ордена «За невідпорність у всьому » надовго підніме настрій своїй власниці.

Так, самотній жінці може знадобитися незвичайний будильник “Ранкова зарядка”. На перший погляд, це звичайна гантеля, але її цікавий принцип роботи підкорить своєю новизною та оригінальністю. Щоб сигнал будильника замовк, винуватиці торжества необхідно буде підняти гантелю тридцять разів. Відмінне пробудження, чи не так? Тепер іменинниця ніколи не запізниться на важливу зустріч, на роботу або в інститут, і її ранок завжди буде починатися з підбадьорливої ​​зарядки. Подаруйте цей незвичайний будильник і ранок обдаровуваного починатиметься завжди весело і бадьоро. Бадьоро розпочатий день ніколи не нагадає про поганий настрій, тим більше депресії, що особливо важливо тим, хто живе один.

Якщо у жінки потрібна допомога по господарству, то можна їй заказати в подарок, помічника який зробить монтаж водопровода, зробить невеликий ремонт, поможе перенести важкі речі і не тільки.

Думаючи, що подарувати самотній жінці, не проходьте повз презентів, що відповідають захопленням винуватиці торжества. Так, якщо вона водить машину, ідеальним піднесення для неї буде, Автомобільний набір для дівчат. Інструменти в даному наборі вельми незвичайні, за рахунок свого дизайну. Рожевий колір аксесуарів у комплекті вкаже на істинно жіноче призначення презенту. Повірте такий гламурний подарунок будь-яка поважаюча авто-леді сприйме із захопленням і радісним подивом. А яку ще треба реакцію на піднесення в день народження. До того ж такий набір в дії незмінно приверне до себе увагу водіїв на дорозі, один знак аварійної зупинки дасть зрозуміти всім, допомога потрібна леді, а там, і до знайомства недалеко.

Якщо обдаровує захоплюється фотографією, хорошим подарунком може стати оригінальна гуртка, за формою і дизайном нагадує фотооб'єктив. Стильна гуртка, що уособлює улюблену справу, буде день у день радувати свою власницю і стане предметом гордості своєї господині.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт