Feedback

Як підписати привітання

19.09.2013 6537

1. Підписуючи привітання, ви вкладаєте в нього частинку свого особистого ставлення. Варто перед написанням привітання оцінити, наскільки особистим воно може бути.
2. Якщо ви не впевнені у своїх здібностях красиво і небанально виразити свої думки, рекомендуємо скористатися послугами професіоналів. Подивіться приклади готових поздоровлень на сайті і виберіть. Не забудьте його змінити, оскільки повністю скопійоване поздоровлення може бути використане будь-ким ще, а саме неприємне, якщо ця людина встигне озвучити його раніше вас.
3. Якщо ви підписуєте привітання на паперовій листівці, робіть це від руки. Забудьте про те, що в листівках вже присутнє привітання. Додати свій підпис просто необхідно, інакше листівка буде виглядати сухо і офіційно, а привітання висловить швидше зневага, ніж повагу і увагу.
4. Віртуальна листівка буде виглядати більш жваво і цікаво в тому випадку, якщо ви докладете до її оформлення максимум фантазії. Ви також можете попросити допомоги у фахівця, який складе макет по вашому зразку.
5. Саме по собі поздоровлення по суті є твором, адресованим конкретній людині, іноді - групі людей. Його структура завжди залишається незмінною. Починайте привітання з обігу, використовуючи не тільки ім'я, але і додаткові слова, що виражають ваше ставлення до вітаю (дорогий, шановний, гаряче улюблений і пр.). Пам'ятайте, що начальство і колег по роботі в зверненні слід називати по імені і батькові, Якщо у вашому колективі не прийнята більш вільна форма спілкування.
6. За зверненням слід безпосередньо саме привітання, в якому називається подія, по якому воно було створено. Слідом за поздоровленням напишіть адресату свої побажання. Вони підбираються в залежності від того, кого і з чим вітаєте.
7. В кінці поздоровлення обов'язково поставте підпис. До імені можна додати додаткові обороти, такі як «З повагою, », «Завжди Ваш » і т.д. Підпис в кінці поздоровлення необхідна для того, щоб воно не було забуто або не залишилося лежати як звернення від невідомої особи.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: вебдовідка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт