Feedback

Подарунок дівчині на 18 років?

08.04.2014 9035

Ця дата в житті кожного юного спокусника особлива: тільки учора - весела і безтурботна дівчинка, і ось настало повноліття. Вік рожевих мріянь і великих запитів - і це не є чим те поганим або надмірним. Турбує тільки питання: що подарувати дівчині на 18 років, у якої або вже є все(спасибі батькам), або вона ще не знає, чого хоче.

Насправді, вісімнадцятиліття прийнято відмічати з особливим розмахом тільки в колі друзів : тут будуть доречні забавні і милі подарунки, що нагадують про близькість дитинства, що збереглася. Ось тільки деякі ідеї:

величезний плюшевий ведмідь,
букет з м'яких іграшок,
квитки в аквапарк, а в ідеалі - поїздка в Диснейленд(особливо, якщо ви - її хлопець, і пропонуєте романтичний уикенд в Парижі);
Продовжувати цей список можна довго, і характеризується він тільки межами фантазії того, хто його дарує. Давайте краще розглянемо конкретні ідеї солідних, так би мовити, фундаментальних подарунків. Адже вісімнадцятиліття настає в житті тільки раз, і хочеться подарувати щось пам'ятне.

Отже, що подарувати дівчині на 18 років, вирішує за вас бюджет презенту. Деякі дбайливі батьки можуть забезпечити дочку квартирою або новенькою іномаркою, комусь такий подарунок не по кишені. Хтось запросить для виступу на повнолітті дівчини кумира її підліткового віку - будь то відомий співак, телеведучий або актор.

Але на першому місці коштують, звичайно, коштовності: кожна мама або бабуся вважає своїм боргом подарувати золоте колечко або фамільні діаманти. Ідея відмінна, але раптом «дитя» ще не дозріло до таких консервативних презентів? Подаруйте дівчині сучасну біжутерію або ювелірні витвори мистецтва : креативний браслет з чармсами, цікаві сережки з перлами і тому подібне. Годинник, що дуже стоїть, пропонує швейцарська марка Swatch - у них завжди можна знайти нетто те, що стоїть.

Напевно, немає сенсу натякати хлопцю красуні на приємні подарунки у вигляді дорогої нижньої білизни, букета троянд і коробки цукерок ручної роботи. Якщо не знаєте, що подарувати - завжди даруєте сертифікат на відвідування СПА-салону, візит до косметолога, тільки будьте обережні з абонементом у фитнес-клуб: дівчина може розцінити це, як неприємний натяк на недосконалість її фігури. Адже це не так?

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 18 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що подарувати дівчині на 18 років?

    Що подарувати дівчині на 18 років?

    Ця дата в житті кожного юного спокусника особлива: тільки учора - весела і безтурботна дівчинка, і ось настало повноліття. Вік рожевих мріянь і великих запитів - і це не є чим те поганим або надмірним. Турбує тільки питання: що подарувати дівчині на 18 років, у якої або вже є ... 2179

  • Що подарувати синові на 18 років?

    Що подарувати синові на 18 років?

    Повноліття сина - особлива дата. Цього дня юнак-підліток остаточно прощається з дитинством і робить упевнений крок назустріч світу дорослих. Юнак на порозі свого 18-річчя, залишаючись дитиною в душі, вже повний мріянь і нереалізованих ідей, пов'язаних зі своїм майбутнім. ... 3537

  • Подарунок дівчині на 18 років?

    Подарунок дівчині на 18 років?

    Ця дата в житті кожного юного спокусника особлива: тільки учора - весела і безтурботна дівчинка, і ось настало повноліття. Вік рожевих мріянь і великих запитів - і це не є чим те поганим або надмірним. Турбує тільки питання: що подарувати дівчині на 18 років, у якої або вже є ... 9033

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт