Feedback

Що можна подарувати жінці на 60 років?

04.09.2014 3018

Чи знаєте ви, скільки років недавно виповнилося Мадонні ? Орнелла Муті ? У коне- решт, Софі Лорен, не кажучи вже про королеву Англійської ? Алла Борисівна, між іншим, теж недалеко пішла : жінка в 60 тільки розквітає повним суцвіттям фарб. І ніхто не сміє говорити про швидке зів'яненні, адже життя тільки почалася. А от що можна подарувати жінці на 60 років - завдання для лицарів і королів.

Справжня леді

Та будь їй хоч сто шістдесят - ніщо в її гордовитою осанкою і плавних рухах не видасть цього. Вона світиться зсередини своєї доброї і стриманою посмішкою в ювілей, і вам хочеться зробити цю мить незабутнім.

По-перше, без квітів нікуди. Але відмовтеся від вульгарних шаблонних букетів зразок білих або рожевих троянд зі словами «Ти все та ж дівчинка» або бляклих хризантем, які чомусь так люблять дарувати людям у віці. Нехай букет буде складений комплексно, кольору треба підбирати яскраві, але в міру насичені. Наприклад, іриси і білі кали або дуже добре виглядають тюльпани всіляких відтінків, зібрані разом по діагоналі і коротко «підстрижені».

Дуже оригінально, якщо купите набор для вышивания, вона зрадіє такому дивному і зайнятливому подарунку. І коли вечорами буде вишивати, завжди буде про Вас згадувати.

З коштовностей доречні тільки скромні : срібний ланцюжок, можливо, з хрестиком з святих місць, хороший подарунок жінці на 60 років, якщо вона людина набожна.

Бабуля - кульбаба

У неї безліч дітей і внучат, і сенс свого життя вона бачить в тому, щоб зібрати всіх за одним столом. Повірте, в такому віці, та ще з приходом пенсії, все важче підтримувати цей стіл в достатку. Тому допомога в приготуванні смачних страв, покупної тортик і дороге вино - зовсім не принизливий, а навпаки, чесний і щирий подарунок.

Також можна піднести що-небудь з побутової техніки або дачних приладдя. Як-не, в цьому віці без помічників нікуди.

Непоседа і егоза

Деякі жінки в 60 років тільки переборювати в собі кризу віку і пробують почати активне життя заново. Подаруйте їй путівку в ті місця, де вона ніколи не була, але завжди мріяла опинитися. Або квитки на концерт кумира -однолітки (хоча раптом їй подобаються молоденькі хлопчики начебто Філіпа Кіркорова? ).

А ще у кожного в цьому віці з'являється хобі. Будь - то вишивання або захоплення фотографією, садівництво або кулінарія, подарунок, пов'язаний з ним, неодмінно принесе користь і задоволення. А заодно і захоплення вашим чуйним увагою.

Турбота передусім

Всім нам вже хочеться в 60 років якщо не піти на спокій, то постійно відчувати поруч опіку та підтримку. Ось і в цей ювілей на перше місце стає живе спілкування, веселощі і емоції, а потім вже матеріальне.

Влаштуйте душевний вечір, презентуйте сімейний фільм або альбом з фотографіями. Можна замовити сімейний портрет фотографу або художнику, а можна подарувати антикварну річ радянських часів. Адже спогади - найдорожче, що у нас є. Коли-небудь і ви це зрозумієте.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 60 річчям на ювілей, в якому знаходиться 86 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт