Feedback

Дитячі подарунки до дня народження

02.04.2014 2206

Якщо ви хочете пробудити у дитини інтерес до навчання, то придбайте спеціально для нього дитячі меблі для занять - стіл і стілець. Така покупка може стати відмінним подарунком до будь-якого свята, для дівчинки на Восьме березня, для хлопчика на день народження.

Крім яскравого оформлення дитячі меблі повинні відповідати таким стандартам: облік того факту, що дитина росте дуже швидко. Для того, щоб меблі опинилася на виріст, краще всього брати конструкції трасформери, на початку це дитячі стільці для годування, потім у міру зростання дитя, вони перетворюються в набір з столу і стільчика. Є й інший простіший варіант, можна придбати дитячі меблі, які вміє рости, справа в тому, що в ній передбачається кілька рівнів стільниці, ніжок від стільця, завдяки чому її можна застосовувати з двох до десяти років.

Тепер про матеріали, в основному дитячі меблі робиться з дерева, пластика і ДВП. Природно найнешкідливіший варіант - це чисте дерево, проте його вартість каже сама за себе, але, як відомо на дитині краще не економити. За певних умов можна вибрати і ДВП, в принципі це теж саме дерево, а от пластика краще уникати, по-перше дуже не міцний матеріал, по друге не зовсім корисний .

Але і останній критерій дитячих меблів - вона повинна подобатися самій дитині, тому вибирати її краще всього разом з ним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 5 років, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт