Feedback

Давня традиція дня народження

02.04.2014 711

День народження - це таке важливе свято, як Новий рік та багато інших. Дуже рідко зустрічаються люди, які не люблять святкувати свій день народження. З цим святом пов'язано дуже багато традицій. Одна з найдавніших - це поздоровлення. Раніше вважалося, що чим більше в цей день людині побажають гарного, тим щасливіша вона буде.

Зараз проблема побажань вирішується дуже просто, ви можете знайти їх в інтернеті, наприклад низку привітань до багатьох торжествених подій.

Ще один звичай, який дійшов до наших днів - це повір'я, що в день свого народження іменинник не повинен нічого робити.
Свічки, на торті з'явилися трохи пізніше, проте увійшли в традиції Дня Народження. Вважається, що задумане в цей свято бажання може дійсно збутися.

В давнину на день народження прийнято було гадати. Дуже поширена англійський метод, згідно з ним іменинник повинен залишитися наодинці в першій половині дня і розкласти на столі колоду карт. Залежно від того, як ляже карта, можна зробити прогноз, того, що чекає іменинника в найближчий рік.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт