Feedback

Цікавий подарунок на день народження

31.03.2014 1325

День народження - це одне з улюблених свят багатьох людей. Незважаючи на те, що це дуже особиста подія, але відзначати його поодинці рідко хто погоджується. Традиція святкувати день народження з'явилася дуже давно.
Ще із давній давен було прийнято запрошувати друзів, а вони в свою чергу повинні були сказати людині, тобто імениннику, щось приємне. Вважалося, що все сказане в цей день на його адресу, обов'язково має збутися. Тому поздоровлень і побажань було дуже багато.
Дарувати подарунки так само почали дуже давно. Якщо це була молода дівчина, то їй найчастіше за все дарували, то що потім вона могла взяти з собою в якості приданого, наприклад постільна білизнр, заквітчані косинки. Дуже дорогим подарунком до тринадцятого століття вважалося скло.

Зараз традиція подарунків залишилася не змінною. Приходити на день народження без подарунка, вважається не пристойно. У наші дні подарунки можуть бути і не матеріальнимі. А сидіти і придумувати що ж подарувати і в підсумку прийти до якої-небудь дрібничці або чого-небудь ще. Тепер ви можете подарувати своєму другові якщо він захоплюється інтернетом або подрузі, щось, що не можна відчути на дотик, але проте воно є і буде корисним для нього або неї, наприклад сайт про вашу дружбу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 16 річчям на ювілей, в якому знаходиться 41 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Ігри на день народження

    Ігри на день народження

    День народження просто не може бути без ... 1483

  • Цікавий подарунок на день народження

    Цікавий подарунок на день народження

    День народження - це одне з улюблених свят багатьох людей. Незважаючи на те, що це дуже особиста подія, але відзначати його поодинці рідко хто ... 1323

  • Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

    Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

    Подібний вік - це завжди романтика, період закоханості. Якщо дівчина близька, можна купити для неї листівку, яка здатна зізнатися в любові. Якщо ні, то таку ж, але просто з красивими компліментами. У такі листівки вбудований диктофон і на нього записується поздоровлення. ... 3316

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт