Feedback

Організація несподіваного дня народження

26.03.2014 680

Є категорія людей, які не відзначають день свого народження просто тому, що не люблять його організовувати. Для таких людей можна влаштувати день народження-сюрприз, взявши всі організаційні турботи на себе, а іменинника запросити на нього в якості самого почесного гостя.

Найбільша складність у цій справі-зберегти все в таємниці від самого винуватця торжества. Але натякнути все ж потрібно, щоб у цей день у людини не виникло невідкладних справ до призначеного часу і щоб він був уже одягнутий. Такий натяк обов'язково викличе інтригу, передчуття чогось інтригуючого і приємного.

Якщо ви готуєте день народження-сюрприз, то він повинен бути організований на висоті. До речі, зовсім необов'язково вкладати в це дійство величезну суму, головне зробити його цікавим.

Якщо іменинник любить поїздки на природу, організуйте пікнік. Організація такого свята зажадає більше сил, так як вам потрібно буде вирішити більше побутових проблем. Якщо на дачі немає магістрального газопостачання, а вам потрібен газ для опалення і приготування їжі, подбайте про це заздалегідь. На випадок, якщо запаси газу потрібно поповнити, дізнайтеся , де поблизу проводиться заправка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт