Feedback

Як прикрасити будинок до дня народження дитини

25.03.2014 1138

День народження - це особлива подія для малюка, діти завжди чекають його з великим нетерпінням.

Тому й до організації свята потрібно підійти так, щоб маленький іменинник не залишився розчарованим. Подбайте не тільки про подарунок і смачне частування, а й про те, як прикрасити будинок до такої події.

Якщо хочете зробити дитині сюрприз, то прикрасьте квартиру рано вранці або вночі, поки малюк спить. Восторг, який випробує іменинник, прокинувшись в ошатно прикрашеної кімнаті, просто не піддається опису. Маля відразу відчує, що день цей особливий, а він сам - головний герой цього дня.

Найпростіший і безпрограшний варіант прикраси - повітряні кулі. Можна надути кулі самостійно і розкидати їх по квартирі, прив'язати до люстр, прикріпити до фіранок, можна замовити кулі, наповнені гелієм, і пустити їх під стелю. Прикраса повітряними кулями можна замовити спеціальній фірмі. Вони зроблять композиції з повітряних куль від елементарної арки до найскладніших фігурок чоловічків або тварин.

Можна вибрати улюблений колір малюка і прикрасити квартиру з превалюванням саме цього кольору. Попередьте гостей заздалегідь, щоб одяглися відповідним чином. Прикраси повинні гармоніювати за кольором з посудом. Якщо у вас немає посуду певного кольору, то можна придбати одноразові дитячі тарілки і стакани, до них можна підібрати і серветки з таким же малюнком. У одноразового посуду є величезна перевага - її не треба мити після свята.

Повісьте на стіну плакат з фотографіями дитини від народження до теперішнього моменту, додайте до них його малюнки, а також контури або відбитки його ручки і ніжки. Залиште на плакаті місце, щоб гості могли написати на ньому свої поздоровлення і побажання .

Прикрасьте і вхідні двері, нехай гості, ще підходячи до вашого будинку, заряджаються атмосферою свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 5 років, в якому знаходиться 73 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт