Feedback

Розваги в день народження

24.03.2014 2144

У житті кожної людини є дуже важливе свято, яке не є червоним днем ​​календаря, однак йому віддається дуже велике значення. Таким святом є, безумовно, день народження. Завжди хочеться відзначити це свято так, щоб він не був схожий на сотню інших таких же. Адже коли ми починаємо новий рік свого життя, ми як би перевертаємо чергову її сторінку, аналізуємо свої помилки, загадуємо майбутнє. Щоб у вас і ваших гостей склався гарний настрій, підготовку до святкування дня народження потрібно починати завчасно .

Почніть зі списку гостей. Запросіть на свій день народження лише тих людей, з якими вам хочеться розділити свою радість. Якщо ви не запросите всіх своїх родичів або співробітників всього вашого відділу, вони абсолютно на вас не образяться, адже більшість з них навіть і не згадає про день вашого народження.

Виходячи з вашого фінансового становища, ви можете замовити стіл у ресторані, запросити ведучого із шоу-програмою і живою музикою, або орендувати лімузин для прогулянки по місту. Якщо ж матеріальне становище не дозволяє вам відсвяткувати день народження у ресторані, то свято цілком можна організувати і вдома або на природі. Якщо ви вирішите відзначати день народження вдома, то пам'ятайте, що музика, а також будь-який інший шум може звучати у вашому будинку або квартирі тільки до визначеного часу. Якщо ви обрали берег річки чи лісову галявину, дізнайтеся заздалегідь, чи дозволено в цьому місці розводити багаття.

Шоу-програму можна підготувати і провести своїми власними силами, заручившись підтримкою друзів. У азіатських народів є дуже цікава застільна гра: по колу передається чаша з вином (можна замінити великим склянкою будь-якого спиртного напою ), той, кому ця чаша потрапила в руки, повинен заспівати пісню або продекламувати вірш. Відмовитися співати можна тільки одним способом - випити вміст чаші до дна.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт