Feedback

Запрошення на День народження своїми руками

24.03.2014 1610

Дитячий день народження - це чудове свято. Щоб дитина не була чимось роздратована і у всіх гостей залишилися тільки гарний настрій від свята, потрібно добре до нього підготуватися.

Крім основного торжества і подарунків, потрібно зробити запрошення на День Народження. Якщо у вас немає часу на те, щоб заїхати в поліграфію, де є друк запрошень, то можна зробити їх своїми руками.

Для початку підрахуйте кількість гостей. Потім в канцелярському магазині купите все, що знадобиться для гостя це різнокольоровий папір, клей, стрічки і все те, що вважаєте за потрібне.

Почнемо з того що зробимо заготовки. Поріжте папір формату А4 на 4 частини, так щоб у вас вийшло 4 прямокутника. 1 прямокутник - це основа запрошувального. Надрукуйте зміст і роздрукуйте так щоб текст помістився на запрошенні. Виріжте і вклейте в прямокутник.

Потім з кольорового паперу виріжте буковки, наприклад З Днем Народження і наклейте на лицьову сторону, так само можна прикрасити стрічками, стразами і всім чим завгодно вам, головне підключіть фантазію. До такої роботи ви можете залучити всю родину.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт