Feedback

Як вибрати подарунок на весілля?

19.09.2013 2004

Для початку запам'ятайте наступну річ – ніколи не даруйте людям те, що давно самі хочете придбати для себе. Адже смаки в людей бувають різні, і ваш смак може кардинально відрізнятися від смаку молодих. Так само, традиційно не прийнято дарувати те, що колись подарували вам, або віддавати свої старі речі, навіть якщо ви вважаєте їх дуже корисним подарунком. Дарувати подібні подарунки на весілля не тільки погана прикмета, але й небезпечно для вашого престижу, адже ваші друзі вже могли помітити цей подарунок у вашому домі.

Купуючи весільний подарунок, треба об'єктивно оцінювати свої фінансові можливості. З однієї сторони не варто дарувати вуж зовсім дешеву дрібничку, а з іншої, якщо молоді довідаються гігантську ціну подарунка, їм може бути дуже ніяково його прийняти.

Здавна вважалося, що гроші на весілля дарують тільки люди, які не мають фантазії і своєї власної думки. Однак зараз, ця традиція давно забута, і молоді часто самі просять дарувати їм на весілля саме гроші.

Гроші прийнято дарувати в закритому конверті. Щоб ваш конвертик не загубився серед безлічі інших, обов'язково підпишіть його, а ще краще вкладіть всередину вітальну листівку.

Також поширеним подарунком на весілля, є домашня побутова техніка. У цю категорію подарунків можуть входити телевізори, холодильники, пральні машини, фотоапарати і т.д. Ще можна молодятам купить пылесос, який допоможе їм швидко справлятися з домашньою роботою. До цієї категорії подарунків можна віднести також посуд, столові прибори і різні набори для кухні, килими та інші текстильні вироби. Всі ці подарунки дуже корисні, і пригодяться в будь-якій сім'ї.

Ухвалюючи рішення щодо того, що подарувати на весілля, не забудьте врахувати один важливий нюанс. Роблячи досить стандартний подарунок на весілля, зростає ймовірність того, що такий же подарунок зробить і хтось інший. Тому перед тим як вибрати подарунок молодятам, постарайтеся попередити про свої наміри якнайбільше інших гостей весілля, щоб вони не зробили такий же подарунок. Або можна навпаки, прямо запитати в молодят, який подарунок вони хочуть.

Коли ви ж визначилися з тим, що подарувати на весілля, прийшов час подбати про те, як правильно запакувати подарунок. Який подарунок ви би не дарували, він обов'язково повинен бути красиво упакований. Звичайно, краще буде виглядати блискуче святкове упакування, ніж звичайний целофановий пакет.

Також на вашому весільному подарунку можна прикріпити невеликий ярличок з іменем того, від кого зроблений цей подарунок.

Якщо ви даруєте як подарунок на весілля побутову техніку, меблі, або інший громіздкий подарунок, то зробити такий подарунок треба за день до весілля, і привести його на квартиру молодятам. А під час весільного торжества, просто вручити техпаспорт. Так буде на багато зручніше і вам, і нареченому з нареченою.

Перед тим як вручити подарунок, обов'язково варто виголосити вітальну промову для молодят. Промову краще підготувати заздалегідь, а не видумувати на лету. Однак надто затягувати свій діалог так само не варто, щоб не затримувати інших бажаючих висловитися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт