Feedback

Як розважати гостей на день народження

20.03.2014 811

Зазвичай святкування дня народження у нас відбувається так люди практично весь вечір сидять за столом, промовляють тости, їдять різні страви, приготовані господарями. Погодьтеся, що це не є цікавим сценарієм проведення свята.

А адже організувати цікавий день народження не так вже й складно. Для цього потрібно тільки пам'ятати, що в душі кожного з нас живе дитина. Звичайно, без святкового столу день нпродження не обійдеться, але не слід загострювати на ньому всю свою увагу. Підготуйте розваги для своїх гостей.

Можна провести різноманітні ігри та конкурси з призами та сувенірами. А можна просто запропонувати гостям кілька видів розваг. Наприклад, коли приходять перші гості, а господарі не зовсім встигають приготуватись, то можна запропонувати цим гостям пограти в комп'ютерну гру або посидіти в Інтернеті. Тільки перед цим вам потрібно переконатися..

А коли гості трохи підкрипляться, можна запропонувати їм пограти в різні ігри, як застільні, так і рухливі.

Повірте, якщо ви продумаєте розважальну програму для свого дня народження, то ця вечірка запам'ятається вам і вашим гостям, як краща в житті.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт