Feedback

Дитячий день народження в інтерактивному театрі казки

17.02.2014 646

Інтерактивний театр казки стане відмінним місцем для проведення дитячого дня народження. Тут маленький фантазер зможе битися зі страшним Драконом, побувати в хатинці Баби-Яги, потанцювати з улюбленими героями на Мадагаскарі і навіть політати на килимі-літаку. Тут казки перетинаються один з одним, заманюючи у вир подій всіх учасників свята.

Маленьких мандрівників на всьому шляху супроводжують казкові герої-Червона шапочка, пірат, феї та інші персонажі. Героїв, як і сценарій свята обираєте ви самі. Крім аніматорів в казкових костюмах, діти зустрічають роботизованих і лялькових персонажів, які можуть вступати в діалог з дітьми і грати з ними. Вся вистава супроводжується звуковими, світловими та іншими спеціальними ефектами, залежно від сценарію .

Для дітей пропонується кілька сценаріїв, тривалість яких складає від 1 години до 2,5 годин, в залежності від віку дітей. Свято можна провести у вигляді захоплюючої гри, під час якої аніматор займає дітей різними конкурсами. Для дітей більш старшого віку буде цікава шоу -програма з фокусами, в ході якої діти не тільки побачать дуже цікаві фокуси, а й дізнаються секрети декількох з них, а також навчаться самі проводити ці фокуси.

Крім подорожі у світ казок , дітям і дорослим надається приміщення для чаювання , де можна перекусити під час свята, а також поїсти святковий торт в кінці захоплюючої подорожі .

Малюк обов'язково буде в захваті від такого дня народження.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт