Feedback

Прикмети на день народження

17.02.2014 1046

Якщо ви вирішили відзначити день свого народження з близькими або колегами, то вам потрібно знати, які прикмети пов'язані з цим святом.

Звичайно, кожен сам вирішує, дотримуватися чи ні прикмет, які передаються з покоління в покоління, але все ж перерахуємо деякі з них. Найпоширенішою з них є, мабуть, святкування дня народження заздалегідь. Також не можна і вітати людину з днем ​​народження раніше, ніж цей день настав. Бажано святкувати його день в день, так як, згідно з повір'ям, саме в день народження до людини приходять ангели і духи його близьких померлих. Вони чують добрі побажання імениннику і допомагають їх виконати. А якщо торжество відбудеться в інший день , то ангели можуть просто не почути цих побажань і не зможуть сприяти їх виконанню.

Ще є прикмети, згідно з якими не можна відзначати 13-річчя дитини, 40 -річчя чоловіка і 53 -річчя жінки. Ці роки є переломними, змінюються біоритми людини, закладається нова програма, організм перебудовується на нові життєві рубежі. Ці дати краще відзначати в тісному колі близьких і люблячих людей. Поздоровлення і побажання, сказані в день народження, навіть можуть набирати ваги заклинання, які впливають на долю людини і можуть змінити її як на краще, так і до гіршого.
Кількість запрошених на день народження не повинно становити 9 , 13 , 18 , 21 , 50 99 і 100 чоловік. Вважається , що ці цифри можуть негативно вплинути на життя іменинника.
Якщо день народження випадає на суботу, то не варто влаштовувати пишне святкування з великою кількістю гостей. Шостий день тижня орієнтований на духовне вдосконалення, а не на веселі посиденьки.
У день народження іменинник повинен попросити у свого ангела-хранителя і душ своїх померлих родичів виконання своїх заповітних бажань.

У день народження печуть торти з побажанням добра і благополуччя. Свічки на святковому торті потрібно постаратися задути все з першого разу. Це призведе до виконання загаданого бажання і набуття щастя . Якщо ви не впевнені у щирості побажань, сказаних на свою адресу, то краще не беріть подарунка прямо з рук цієї людини. А якщо все ж доводиться приймати подарунок прямо з його рук, то в цей момент скажіть про себе : «Подарунок беру, а заклад залишаю у господаря ».

Як бачите, прикмети ці несуть в собі і частку сенсу, так що цілком можна їм слідувати, навіть якщо ви не дуже в них вірите.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт