Feedback

Де і як відзначити день народження

17.02.2014 1383

Кожному хочеться відзначити день народження так, щоб приємні спогади залишилися не тільки у самого іменинника, а й у гостей. Водночас, підготовка до святкування не повинна вас стомити і понести величезні витрати.

День народження можна відзначити в будинку. Цей спосіб є економним, адже ви зможете заощадити на послугах з приготування, сервіруванні та оренді приміщення. Але в той же час, проведення дня народження у будинку вимагає великих зусиль від господаря свята, так як йому доведеться самостійно готувати, і розважати гостей, а також займатися прибиранням після закінчення святкування.

Щоб ваш день народження запам'ятався всім вашим гостям, вам потрібно постаратися. Приготуйте будь-яке незвичайне блюдо. Воно не обов'язково має бути екзотичним, можна просто приготувати щось, чим ви ще своїх гостей не балували. Сервірують стіл залежно від тематики вечора.

Якщо ви зайняті підготовкою до свого дня народження і зовсім немає часу готувати, то ви можете не обтяжувати себе готуванням - їжу цілком можна замовити в кафе або в кулінарії. А самі ви можете приготувати свій фірмовий салат або закуску наприклад подивитися рецепт лаваш з сиром відмінна закуска на швидку руку.

Підберіть відповідний музичний фон, підберіть музику для танців, підготуйте кілька ігор і конкурсів. Продумайте розваги для тих, хто віддає перевагу усамітнення. Словом, продумайте свій вечір так, щоб гості ваші не нудьгували.

Якщо ваші друзі і родичі - люди енергійні і веселі, то і день народження можна відсвяткувати весело і енергійно. У цей день не обов'язково проводити кілька годин за столом вдома або в ресторані. Можна, наприклад, всією компанією сходити в кінотеатр, а після перегляду фільму відправитися в нічний клуб або в караоке.

Влітку день народження можна відсвяткувати в басейні або в аквапарку. Тільки попередьте своїх гостей про те, де буде проходити вечірка, щоб вони одяглися відповідним чином.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт