Feedback

Святкуємо народження малюка

13.02.2014 957

Народження дитини є найважливішою подією в житті кожної людини. 9 місяців жінки виношують своє чадо у себе під серцем, вони рахують дні до того, як з'явиться їх крихітка. А коли всі переживання, страждання, сльози, муки і крики залишаються позаду, постає найголовніше питання, що стосується того, як найкраще відзначити це свято.

Народження дитинки - радісна подія, яким хочеться поділитися з подругами, родичами, сусідами. Звичайно, всім Вашим близьким і друзям захочеться Вас привітати . Але якщо Ви хочете уникнути важкої безсонної нічки, тоді ми рекомендуємо запросити, лише найближчих людей. Дитинка тільки народився, тому він реагує на все навколишнє, а нові незнайомі люди можуть чинити на нього негативний вплив. Особливо це стосується тих моментів, коли хочеться потримати малюка на руках.

Також не дарма є повір'я, що новонароджених діточок не повинні бачити сторонні люди, поки його не охрестять. Люди бувають різні, тому хтось з них може наврочити малюка, бо він ще такий беззахисний.

Відзначити цю урочисту подію рекомендується в будинку. Найкраще, щоб це свято організували близькі родичі. Особливо добре, якщо це буде сюрприз і несподіванка для породіллі. Адже вона дуже зрадіє .

Рекомендується красиво прикрасити приміщення, де планується святкування. Для цього можна використовувати повітряні кулі, можна заздалегідь намалювати плакати. Одним словом, треба створити святкову атмосферу, щоб у мами піднявся настрій.

Бажано, щоб для мами і малюка підготували подарунки, їм це буде дуже приємно.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на хрестини, в якому знаходиться 74 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт