Feedback

Як подарувати подарунок коханій

13.02.2014 855

День святого Валентина хоч і не є офіційним святом, однак має дуже велику популярність і охоче справляється. У цій статті ми поговоримо про те, який оригінальний подарунок крім своєї любові можна подарувати в цей день своїй коханій дівчині.

Звичайно ж, подарунком , від якого «тануть» практично всі дівчата, є плюшевий ведмедик. Однак просто так дарувати такий подарунок не дуже оригінально. Зробіть для нього відповідну оболонку. Візьміть коробку, приблизно рази в 2-1,5 більше іграшки, оберніть її в барвисту обгортку. Зробіть так, щоб коробка відкривалася тільки з одного боку ( своєрідна дверцята - підстава вашої коробки). Далі покладіть ведмедика на дно, а поверх нього покладіть заздалегідь наповнені гелем кульки. При відкритті коробки кульки злетять у повітря, а в коробці вашу улюблену чекатиме сюрприз. Такий підхід однозначно здивує і порадує вашу кохану.

Також оригінальним подарунком є ​​букет троянд. Не думайте, це не простий букет троянд. Одна серед троянд повинна бути і одна штучна, причому піднести квіти ви повинні сказавши, що перестанете любити її тільки тоді, коли зів'яне остання троянда. Можливо ваша улюблена буде трохи засмучена таким ходом подій, однак постарайтеся не розкриватися, і через кілька днів ваша улюблена сама зрозуміє і оцінить вашу креативність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт