Feedback

Традиції закоханих усього світу

13.02.2014 604

Ще одне чудове свято очікує нас - День Святого Валентина, або як його називають по -іншому День закоханих. Не знаєте, як відсвяткувати цю подію, тоді давайте звернемося до історії і поговоримо про давні традиції, які зародилися саме 14 лютого.

Отже Франція, з давніх часів цього дня там приділяли особливу увагу. Варто відзначити, що тут він призначається не тільки для закоханих, а й для всіх тих, хто просто вміє любити своїх рідних, друзів, близьких. Зазвичай у цей день у Франції дарують ювелірні прикраси.
В Італії День Святого Валентина має другу назву - солодкий день, тому що 14 лютого у італійців заведено дарувати солодощі.
Оригінально відзначають день всіх закоханих німці. У них Валентин є ангелом хранителем які не люблять, він є охоронцем для психічно хворих людей, тому всі дії розгортаються в психіатричних лікарнях.
В Англії існував звичай вибирати собі саме 14 лютого подругу серця, правда, робилося це дуже цікаво, по звичайному жеребкуванню. Пара Валентин і Валентина створювалася на весь рік.
Незмінним подарунком на день всіх Закоханих у американців є цукерки, причому оформлені вони повинні бути у вигляді серця. Додаванням до такого презенту стають червоні троянди.
Відрізняються Японці, 14 лютого впродовж багатьох століть вони грають в конкурс на найгучніше визнання в любові. Його суть полягає в тому, що треба голосніше всіх інших прокричати слова любові своєї або свого обранця. Переможця чекає приз.
Звичаїв святкування дня святого Валентина дуже багато, і який б з них ви не вибрали, головне щоб за допомогою нього ви змогли ще раз нагадати коханій людині про свої почуття.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт