Feedback

Вечеря любові

13.02.2014 616

До дня Святого Валентина залишаються лічені дні, тому вирішити питання як відзначити це свято треба вже зараз. Не любите пишні урочистості, а в замін їм віддаєте перевагу усамітненням? Тоді романтична вечеря на двох - це для вас. Варіанта є два.
Перший - піти в ресторан і замовити окрему кабінку . Другий - для любителів домашнього затишку, влаштуйте святкову трапезу для себе і своїй другій половинці. Зробити це буде дуже просто, зрештою якщо ви будете слідувати нашим порадам.

Підготуйте кімнату, вона повинна бути прибраною й ошатною. Дуже добре підійде в тематику свята дерево побажань. Зробити его елементарно. Все, що вам треба це вибрати невелику гілку, бажано, щоб вона була гіллястою, покрийте її прозорим лаком, дайте їй підсохнути. У цей час виріжте з кольорового паперу червоного кольору маленькі сердечка. Протягніть в них блискучі нитки, або стрічки, так щоб вийшла петелька. Тепер вішайте вішайте Валентинки на імпровізоване дерево. Під час вечері, ви і ваш партнер повинні написати на них побажання один для одного. Не забудьте про свічки, нехай їх буде якомога більше. Можна використовувати і гірлянди, головне правило, щоб світло було приглушеним.

Тепер про стіл. Серветки, скатертину, посуд повинні бути червоного і яскраво-червоного кольору, адже День любові таки святкуємо. Що готувати? Все що хочете, тут вашу фантазію ніхто обмежувати не стане, головне, щоб подані страви та салати мали форму серця. Обов'язково в цей день на вашому святковому столі повинні бути напої червоного кольору, як символ неземних і пристрасних почуттів. Причому це може бути як звичайний сік, так і дороге вино.
Гарного вам свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт