Feedback

Дорогий подарунок на день Закоханих

13.02.2014 564

Хочете подарувати, щось для коханої дівчини на день Святого Валентина, таке, щоб вона запам'ятала на все життя? Пропонуємо вам список найдорожчих подарунків світу.

Діамантова сукня. Вартість найдорожчої сукні у світі становить тридцять мільйонів доларів США. ЇЇ дорожнеча пояснюється тим, що виріб прикрашено в цілому сьомастами п'ятдесяти одним діамантом. Їх вага в цілому становить тисячу карат. Дорогими вважаються і самі тканини, які застосовувалися при виготовленні сукні - це чистий шовк і тафта .

Дорогі солодощі. Найдорожчий торт у світі був виготовлений в минулому році на день Святого Валентина. Кондитерський виріб мав форму Африканського континенту. Крім високої якості шоколаду, який використовувався в приготуванні цього торта, він знаменитий тим, що в нього було інкрустовано 2,006 діамантів.

Ну і на кінець - телефон. Вартість найдорожчого мобільного телефону дорівнює - одному мільйону євро. Його корпус виготовлений з високопробного золота, причому різних кольорів. Прикрашений такий апарат Діаманті. Володарями такого дорого телефону є всього чотири людини у світі. Ось такі от бувають подарунки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт