Feedback

Милі сувеніри в подарунок для енергетика

06.10.2021 178

Що подарувати енергетику на день народження, не так просто, як може здатися. Далеко не завжди хочеться отримувати нагадування про трудові будні в такий день. Речі з «легким натяком» на професію тут будуть досить доречними:
Дорога ручка з гравіюванням - предмет, який буде використовуватися постійно. Не прогадаєте з подарунком - він повинен бути якісним і довговічним.
Світильники - необтяжливий, корисний і потрібний подарунок енергетику. Можна вибрати не звичайну лампу або торшер, а переносні нічні світильники, сенсорні лампи, «світло в банку» - варіантів безліч.
Запонки для чоловіків або кулон для жінки можуть бути виконані у формі тематичних предметів - від мікро-електростанції до знака «небезпека ураження електричним струмом». Ще можна доглянути пряжку для ременя, браслет з підвісками, краватка або хустку з особливим принтом - практично будь-яку прикрасу або аксесуар може бути оформлено в потрібному стилі. Фігурки і статуетки допоможуть оформити кабінет або вітальню. Вони можуть мати додатковий функціонал - підсклянник може мати форму трубопроводу, є брелки та флешки у формі лампочок, освітлювальні прилади або годинник можуть бути вбудовані в макети електростанцій. Не забувайте про флягах в книгах або шахових наборах з фігурами-стопками. Кумедний подарунок енергетику - банку енергетика! Гра слів і можливість миттєво прокинутися в одному флаконі.
Подарочные издания любимых книг, аудиокниг, фильмов или сериалов помогут занять свободное время приятным делом, а также будут красиво смотреться в домашней библиотеке. Для любителей стиля ретро поищите пластинки и проигрыватели для них.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день електрозв'язку (інформаційного суспільства) 2024, в якому знаходиться 11 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт