Feedback

Ігри у подарунок електрику

06.10.2021 269

Робота роботою, а й на розваги повинен бути час. Ігри об'єднують всю сім'ю і друзів, допомагають краще зрозуміти один одного і весело провести час. Ось деякі забави для електриків:
Електронний конструктор підійде в якості подарунка-жарта. Його можна подарувати і турботливим батькам для ігор з дітьми.
Стильні шахи спеціально для електриків - це нестандартне виконання шахових фігур і класичні правила. Гра для дорослої компанії «Йорж» підійде для вечірок. Вам належить витягувати карту і виконувати самі божевільні завдання, які придумали автори гри.
П'яна «Рулетка» - ще одна алкогольна проста гра, яка змінює культуру розпиття пивних напоїв. Азартне домашнє казино, де ставка - стопка, допоможе захопити будь-яку компанію.
Настільна гра «енергомережі» - це розвага для великої компанії. Гравцям належить підключати міста до електромережі, брати участь в аукціонах, щоб купити нову електростанцію і розвивати свою корпорацію. Це спокійна стратегічна гра для любителів математики, логіки та аналізу.
Збірний робот - це пристрій, який потрібно зібрати самостійно.
Після складання роботом управляє дистанційний пульт. Моделі роботів різноманітні, вони можуть малювати або шукати скарби, чистити підлогу або розмовляти. Якщо електрик любить гри для компаній, можна дарувати не тільки тематичні, а й будь-які інші ігри: аерохокей, настільний гольф, «Твістер», «Крокодил», «Монополію». Вибираючи подарунок електрику, дивіться на його вік і смаки. Солідним чоловікам в літах підійдуть серйозні презенти на кшталт набору інструментів. Молодим, веселим і товариським можна дарувати розважальні та гумористичні подарунки. Якщо ж ви хочете подарувати подарунок враження, запросіть вашого друга або чоловіка на світлове шоу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день електрозв'язку (інформаційного суспільства) 2024, в якому знаходиться 11 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт