Feedback

Готуємося до 14 лютого разом з дітьми

13.02.2014 554

Традиції як відзначати те або інше свято у кожної людини закладаються ще в дитинстві. Було б не правильно не долучити дитину до такого чудового святкування як День Святого Валентина. Зробити це дуже просто. Змайструєте з вашим чадом маленькі листівки у вигляді сердечок і роздайте їх друзям і усім в колі сім'ї.

Для початку запасіться кольоровим папером. Навчіть дитину малювати серце. Зробити це буде набагато простіше якщо ви складети лист А4 в пополам, і на одній із сторін, так щоб загальна лінія паперу була в центрі намалюєте контури однієї половинки сердечка. Нехай малюк виріже його. Тепер складаємо червоний папір у форму листівки.

На лицьову частину приклеюємо вирізані сердечка, в центр кожного з них поміщаємо і закріплюємо клеєм зроблені зі стрічок бантики . Для краси можна посипати блискітки, і попросити дитину, щось намалювати, начебто дрібних квіточок і метеликів.

Тепер листівки треба підписати. Це повинна зробити сам дитина. Складіть разом з ним вітальний текс, напишіть його на окремому папері, а ваше чадо нехай перепише. Ось і все. Листівки готові.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт