Feedback

Ручки до Дня святого Валентина своїми руками

13.02.2014 653

День Святого Валентина для багатьох людей - це найголовніше свято, якщо розібратися, то розумієш, що в цьому є своя правда. Любов - це найсильніше почуття, яке може мати людина, навіть невелика кількість любові може зробити кожного з нас щасливим.

У день Святого Валентина прийнято дарувати подарунки. Кожна країна має свій погляд на те, яким повинен бути святковий презент. Італійці зазвичай дарують солодощі та квіти, французи духи, хтось прикраси. Як відомо найдорожчий подарунок - це той, який вам подарували від чистого серця і з справжнім коханням.

Пропонуємо вам інструкцію з виготовлення пам'ятного сувеніра до Дня Святого Валентина. Вам буде потрібно замісити солене тісто. Для цього треба змішати склянку солі і стакан муки з водою і ложкою соняшникової олії. Коли тісто буде готове, зліпіть з нього невеликі сердечка, вони повинні бути не плоскими, а опуклими. Заздалегідь підготуйте звичайні кулькові ручки. Зліплені сердечка нанизуєте на ручку, але не повністю, тільки до половини і чекаєте поки тісто підсохне. Якщо між сердечком і ручкою утворилося простір, то для того , щоб саморобка була міцною, його необхідно залити клеєм ПВА.

Вже висохші сердечка покривайте фарбою і закріплюйте лаком. Ваші подарунки готові.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт