Feedback

Що подарувати дітям 5-7 років на Новий рік

16.09.2021 110

Старші дошкільнята - "чомучки", що задають без кінця питання, вигадники і фантазери. У цьому віці діти вже часто вміють читати і писати, впевнено малюють і ліплять. Їм можна довірити нехибне технічний пристрій, разом з ними стає цікаво грати в настільні ігри та збирати головоломки.


Свій особистий блокнот або великий альбом для малювання з обкладинкою, на якій зображений казковий персонаж, підстьобне дитинe до творчого самовираження. У блокноті зручно не тільки робити замальовки, але і записувати власні історії - самостійно або разом з батьками. Додайте набір наклейок або різнокольорові олівці - ось і готовий хороший універсальний подарунок!

Звичайні або 3D-пазли не просто порадують дитинe, а й допоможуть у розвитку мозку. Крім того, пазли можна збирати і розбирати кілька разів.

Мало що згуртовує дітей більше, ніж вечірні посиденьки за настільними іграми (хоча суперечки на ґрунті конкуренції теж трапляються). Проте настільні ігри - це найбільш безпрограшний варіант подарунка, коли дитина точно буде захоплений грою не один і не два вечори.

Чи не можете вибрати настільну гру? Візьміть головоломку: діти з легкістю розбираються в складних навіть для дорослих мізків загадок.

Книги відмінно підходять для новорічного презенту, але при виборі краще все ж орієнтуватися на смаки і рівень книжкового розвитку кожної конкретної дитини: одні діти в 7 років вже сприймають "Гаррі Поттера", а інші все ще перебувають на рівні любові від коротеньких розповідей і народних казок . І, звичайно, діти 5-7 років люблять книжки з картинками.

Будь-який товар для творчості - внесок в розвиток художнього смаку. Весело творити можна, наприклад, використовуючи світлові олівці і кисті (малюнок буде світитися в темряві) або створюючи браслет своїми руками за мотивами улюбленого мультфільму.


Прийнято вважати, що конструктори і роботи - це переважно іграшки для хлопчиків, але статистика гуртків з робототехніки доводить, що дівчаток в них складається не менше. Втім, тільки від самої дитини залежить, що він захоче в подарунок від Діда Мороза - брутального робота або великий набір меблів і техніки в ляльковий будинок.

Lego був і залишається улюбленим конструктором всіх дітей світу. Навіть якщо у дитини є великий базовий набір, завжди можна докупити ще - серію за мотивами "Гаррі Поттера", збірний літак або деталі для збирання поїзда.

До речі, залізниця - це класичний подарунок на Новий рік, який в різних варіаціях користується популярністю аж з 1835 року! Ви тільки вдумайтеся: без малого 200 років, справжній хіт! Чесно кажучи, залізниця особливо не розвиває ніяких навичок, але зате дає відчуття самого справжнього свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт