Feedback

Глиняна валентинка

13.02.2014 677

Традиція дарувати валентинки один одному з'явилася дуже давно. Перша така маленька листівка була написана чоловіком, який перебував в ув'язненні своєї гаряче улюбленої дружини. З часом цей звичай отримав визнання у всьому світі.

Щорічно напередодні Дня святого Валентина скуповуються мільярди маленьких листівок. За традицією Валентинка - це паперове сердечко, на якому написано привітання і визнання в любові. Якщо ви хочете бути оригінальними, тоді відійдіть від неписаних правил. Пропонуємо вам зробити валентинку з глини.

Вам знадобитися художня глина, розмочити її у воді і замісити. Коли глина трохи постоїть вона стане приємною на дотик і зовсім не буде бруднити руки, а для вас це знак, що матеріал готовий до застосування. Вирішіть якої форми буде ваша валентинка, варіантів дуже багато. Це може бути звичайне сердечко, так само відкрита книга, старовинний згорток і багато іншого. Постарайтеся реалізувати свої ідеї.

Коли вам вдася надати форму виробу, то гостро заточеним простим олівцем можете видряпати текст. Тепер можене - або дати глині ​​висохнути самостійно, або обпекти її в духовці. Вибирайте, те що вам подобається найбільше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт