Feedback

Як обрати подарунок для чоловіка на ювілей?

15.05.2021 752

Безсумнівно, найкращим подарунком буде Ваше освідчення у своїх почуттях. Будь-якому чоловікові буде приємно почути слова кохання і в черговий раз переконатися, що він найбажаніший чоловік у світі. Але разом з тим, можна порадувати кохану людину чимось таким, що нагадуватиме йому про цей світлий день ще дуже довгий час.
Чому б не обрати подарунок для душі і тіла? Нехай це буде його похід з його друзями в лазню, або ваше спільне відвідування боулінг-центру. Зателефонуйте друзям, підготуйте сюрприз для Вашого обранця, надіньте смішні ковпаки та привітайте винуватця торжества приємними і забавними віршами або жартами. Якщо Ваш чоловік прихильник СПА-центрів, складіть компанію і відпочиньте з користю для тіла.
Не нехтуйте тим, що листівки вже відходять у минуле. Зберіть всі листівки з минулих спільних свят і розвісьте їх по всій квартирі. Влаштуйте сюрприз своєму чоловікові - підготуйте кілька маленьких листівок з ніжними словами та розкладіть їх по кишенях сорочки і піджака чоловіка. Якщо немає часу ходити по магазинах і шукати листівки, роздрукуйте спільні фотографії, напишіть слова кохання і так само розкладіть їх по кишенях. Підкладіть фотографію або листівку в ноутбук або сумку з документами чоловіка - ось воістину справжній приємний сюрприз!
Щоб підкреслити Ваш з ним взаємозв'язок, піднесіть в подарунок парні кружки. Оформіть їх своїми фотографіями або, як і у випадку з листівками, приємними словами. Будьте впевнені, йому приємний буде такий знак уваги з Вашого боку.
Напевно, у кожного чоловіка виникало бажання взяти на тест-драйв якусь машину. Можливо, він ділився з Вами своїми мріями? Ви можете втілити їх у життя. Придбайте сертифікат, особливо приємний буде такий, який передбачає самостійний вибір маршруту. На таке підуть не всі салони, на поступки частіше йдуть дилери дорогих автомобілів. І тим краще для Вас і Вашого чоловіка.
Подарунком може виступати путівник, на випадок, якщо у Ваші плани входить подорож. Фотоальбом, що містить фотографії щасливих моментів вашого життя, може стати нагадуванням про ці щасливі дні.
Ідей для подарунка багато, прислухайтеся до свого серця і слідуйте перевагам Вашого обранця. Адже головним презентом завжди залишається залишається увага.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення чоловікам на ювілей, в якому знаходиться 29 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • День народження улюбленого зятя

    День народження улюбленого зятя

    День народження улюбленого ... 2878

  • Що подарувати чоловікові

    Що подарувати чоловікові

    Що можна подарувати найдорожчій людині? Людині, з яким ти проводиш стільки часу (особливо вночі). В подарунках чоловікові є одна особливість - подарунок робиться із загального сімейного бюджету - тобто нібито чоловік сам собі і робить подарунок. Ось хай і вибирає. Тим ... 3742

  • Чи можна дарувати чоловікам квіти

    Чи можна дарувати чоловікам квіти

    Вибрати подарунок чоловікові - лише пів-справи, якщо хочеться бути оригінальним, а от якщо супроводити його букетом ... Тут як раз і виникає запитання: чи можна дарувати квіти чоловікам? На який ми збираємося детально ... 12845

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт