Feedback

Догодити і не розоритися: вибираємо подарунки дітям на Новий рік 2022

15.09.2021 138

Вік від року до трьох - це неймовірний етап у розвитку дитини, коли він щодня вчиться і отримує нові знання. Іншого такого благодатного часу для росту і прогресу вже не буде, втім, як і можливості подарувати те, що хочете саме ви! Так що варто скористатися моментом.

Подарунки для дітей цього віку повинні відповідати кільком критеріям:

при виробництві використовувалися безпечні і (бажано) натуральні матеріали;

іграшки відповідають правилам безпеки: не містять дрібних деталей, які легко проковтнути, а також не пофарбовані токсичними барвниками;

іграшки вважаються багатофункціональними.

М'ячі. Їх люблять всі - і хлопчики, і дівчатка. Малюкам більше підійде м'який м'яч з тканини з гранульованим наповнювачем, дітям старшого віку - звичайний м'яч для ігор.

Сортери. Недорогі сортери і пазли-вкладиші розвивають логічне мислення і дрібну моторику. Застосовуються для вивчення форм, кольорів і цифр. Така іграшка може надовго захопити дитину і дати батькам посидіти в тиші.

Якщо малюк любить плескатися у воді вечорами, то хорошим варіантом стане набір для купання з гумовими іграшками або деталями з різного матеріалу, які можна кріпити на стінку ванни.

Іграшки. При виборі іграшок чітко орієнтуйтеся на пристрасті своєї дитини (любителю "Свинки Пеппі" не зайдуть фігурки "Трьох котів", і навпаки). Пірамідки, набори кубиків і конструктори з великими деталями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт