Feedback

Подарунок на День Святого Валентина своїми руками

12.02.2014 690

День святого Валентина - це свято, яке допоможе вам розкрити свої приховані таланти. Як, напевно, ви вже знаєте самі, завжди приємніше отримати подарунок зроблений руками коханої людини, ніж той що був куплений в магазині.
Саморобні подарунки завжди наповнюють серце свого власника теплом і незрозумілою радістю, напевно, тому, що при їх виготовленні вкладається чимало сили і емоцій.
Зробити подарунок можна з чого завгодно. Це може бути зшита подушка з червоної тканини, у формі серця, або щось інше. Ви вмієте малювати? Подарована картина - це завжди предмет радості. Пропонуємо вам не малювати, а зробити малюнок . Майструвати його будемо з листкового тіста. Перш ніж приступити до роботи, вирішите, що ви хочете «намалювати». Якщо вам складно визначитися, тоді скачайте з інтернету картинку і спробуйте зробити її копію. Так само ви можете зліпити щось інше, якщо вам не хочеться займатися настільки копіткою роботою. До прикладу можна взяти сердечка виліплені з тіста. Розфарбуйте їх аквареллю і ваш оригінальний подарунок готовий. Тепер приступимо безпосередньо до приготування тіста. Саме тісто готуватися наступним чином, на пів склянки солі - склянка борошна і півсклянки води. Все перемішується і замішується. Розкачайте рівний пласт, виріжте з нього квадрат або прямокутник - це полотно. Тепер виліплюйте дрібні деталі і приклеюйте їх до тіста. Коли виріб висохне, покрийте його фарбою, а потім лаком. Лак можна використовувати або будівельний, або косметичний. Так це може бути лак для волосся, або для нігтів. Не забудьте про рамці.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт