Feedback

Як прикрасити будинок на День Святого Валентина

12.02.2014 823

Прикраса будинку до свята - це основний з компонентів святкового настрою. Рекомендується зайнятися підготовкою житла, за кілька днів , до самого свята, тоді торжество ви зустрінете, як годиться.

Поговоримо про те, як правильно прикрасити будинок до Дня Святого Валентина.
Великі листівки , які мають форму серця можна розклеїти по стінах. Просто красиві листівки відмінно виглядатимуть на книжковій полиці.
Можна весь акцент прикрас перенести в одне місце. Напевно у вас вдома є маленький журнальний столик. Ось він і стане центром вашого маленького всесвіту.

Знайдіть дуже красиву гілку, так щоб на ній було багато гілочок. Добре її помийте і покрийте лаком. Через дві години після такої процедури, можна продовжувати роботу. Закріпіть гілку в будь-який посудині. Це може бути стакан, чашка, бокал і так далі, заповнені будь-якою крупою, землею і навіть гіпсом. Постарайтеся поставити гілку так, щоб вона була закріплена дуже добре.

У вас вийде дерево Любові. Тепер можна вішати на нього валентинки. На самому столику розставте листівки, хай їх буде багато. Картки, які у вигляді сердечок, можна просто розкласти по столу, інші листівки розтавити на столі.
Всі ваші композиції готові, можна святкувати День Святого Валентина.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт