Feedback

Традиції та звичаї Дня Святого Валентина

12.02.2014 614

Днь Святого Валентина має багато традицій. Багато хто з них постійно переходили від одного народу до іншого.
Так наприклад в Японії - це свято дуже сильно нагадує Восьме березня, правда трохи неправильно. Героями дня стають чоловіки. Виконуються всі їхні бажання, жінки дарують їм подарунки.

У цій країні є ще один звичай - це конкурс на найгучніше визнання. Пари діляться на двох і стають один проти одного, при цьому відстань між коханими дуже велика. Вони повинні так прокричати слова любові, що друга половинка їх почула .

У Тайвані в цей день скуповують місячний запас троянд. Протягом декількох днів цих квітів неможливо ніде знайти.
У Німеччині День Святого Валентина в основному святкується в психіатричних лікарнях. Подібні установи дуже ошатно прикрашаються. На даху і фасади спец установ вішаються банти і яскраві стрічки.

В Італії в цей день скуповується найбільше ювелірних прикрас, ніж в усі інші дні року. В основному дарують прикраси з великими червоними або рожевими каміннями у формі серця. Дуже популярні медальйони, в які можна вставити свою фотографію і знімок коханої людини.

У Росії віднедавна, День Святого Валентина почав втрачати свою популярність. В замін йому було введено нове всято - День сім'ї та вірності, він відзначається 8 липня. Символом цього свята є біла ромашка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт