Feedback

Як відсвяткувати День Святого Валентина

12.02.2014 554

Ви в очікуванні незабутніх свят, тоді почніть до нього готуватися заздалегідь. День святого Валентина - це свято любові, його просто не можна зустрічати на самоті. Провести цей день необхідно разом з коханою людиною.

Вечеря при свічках, приємна музика і тільки ви удвох - багато пар мріють саме про це. Для того, щоб свято відчувався у всьому, поставтеся дуже серйозно до приготування. Це день любові, тому звичайні котлети не підійдуть. Вся їжа повинна бути яскравого кольору і мати хоч віддалено тематику любові.

Готуєте нарізку з овочів? Зробіть акцент на помідори, вони червоного кольору, буде прекрасно, якщо ви зможете вирізати з них сердечка. У центр кожного такого сердечка можна покласти по одному листочку петрушки або селери.

Важливо не тільки, що ви приготуєте, але і як це подати. Якщо у вас є така можливість, то придбайте для цього свята спеціальний посуд. Вона повинна бути з сердечками. Скатертину найкраще вибрати однотонну, червоного кольору, на такій скатертині посуд буде виглядати просто прекрасно.

Прикрасьте і саму кімнату , зрозуміло , що акцент таки буде зроблено на стіл, але не забувайте і про інші моменти. Стіни можуть прикрасити тематичні плакати. Є й інша, більш цікава ідея, влаштуйте фотовиставку, розвести свої спільні фотографії. Багато з них будуть вам нагадувати про дуже приємні моменти вашого життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт