Feedback

Подарунок чоловікові автоінструктору

03.08.2021 100

В ролі автоінструктора частіше зустрічаються чоловіки, воно і зрозуміло: для такої роботи потрібен солідний досвід і бажання передати його іншим. Виберіть з ряду «чоловічих» подарунків найбільш затребуваний: Розгалужувач для прикурювача. Розрядився телефон або два, а подзвонити потрібно терміново? Хочеться гарячого чаю або кави? От саме для цих випадків і стане в нагоді ваш подарунок. На той випадок, якщо ви роздумуєте, що подарувати автоінстуктору чоловікові, вибер, який працює від іть компресор. Він вчасно підкачає спущене колесо, коли немає можливості зупинитися і накачати його насосом. Плетіння для керма. У мороз, коли салон машини ще не прогрівся, за кермо можна буде триматися з зручністю. Вдала економія часу і комфорт.
Відеореєстратор. Очевидець будь-якої дорожньої пригоди, навіть самої курйозної.
Навігатор. Незамінна річ в будь-якій подорожі по незвіданій місцевості. Виручить там, де навколо рівне поле і немає у кого спитати не те, що дорогу - а напрямок, куди їхати. При виборі подарунка чоловікові-інструктору пам'ятайте: потрібно щось корисне і функціональне.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт