Feedback

Як подарувати подарунок на День Святого Валентина

11.02.2014 518

День Святого Валентина - для багатьох людей дуже довгоочікуване свято. Особливо улюбленим його роблять подарунки. Пропонуємо вам найцікавіші ідеї подарунків до цього свята.

Перша ідея підійде для романтичних дівчат. Вам знадобитися дуже велика коробка. Верхні стулки склейте прозорим скотчем, так щоб вони могли відкриватися тільки з одного боку, тобто виріб повинен відкриватися як шафка. Коробку обклейте папером. На дно покладіть повітряні кулі у вигляді сердець, надуті гелієм. Наверх кришки коробки необхідно покласти який-небудь вантаж, так щоб кулі не злетіли завчасно. Тепер поставте цю корівку в центрі кімнати і кличте того, кому призначається цей подарунок, його чекає справжній сюрприз. Під стелею літатимуть повітряні червоні серця.

Ідея друга - подарунок зі змістом. Купіть великий букет червоних троянд, які завжди були символом любові. У цей букет вставте штучні квіти, але вони не повині нічим відрізнятися від справжніх. При цьому скажіть коханій, що будете любити її до тих пір, поки не зів'яне остання троянда. Значення слів дівчина зрозуміє дуже скоро. На тлі справжніх, але зів'ялих квітів, троянда буде виділятися дуже добре.

Ідея третя - хочете порадувати свою кохану людину? Є ідея, проте вам знадобитися допомога друзів. Дуже велика коробка ставитися біля дверей вашого молодої людини. Ви самі залазите в коробку, і її обв'язують бантом, а потім дзвонять у двері. Все подарунок готовий, залишилося його лише розпакувати.

У кожної пари є музичні композиції, які навіюють їм приємні спогади і які з чимось пов'язані. Напевно така музика є і вас, зробіть добірку і перепишіть її на диск. На обкладинці можна розмістити вашу спільну фотографію. Такий подарунок буде дуже приємним і корисним.

Якщо ви самі володієте музичними здібностями, постарайтеся написати свою композицію, це буде дуже приємно вашій коханій людині .

Ідея четверта - для здійснення наступної ідеї вам знадобляться маленькі листівки або стікери у вигляді валентинок. Напишіть на кожному слова любові і розклейте їх по квартирі в найнесподіваніших місцях. Не забудьте сказати своїй коханій людині, скільки всього листівок ви розклеїли .

Дуже приємно в цей день отримувати не тільки валентинки, а й спеціальні грамоти. Це може бути диплом, який вручається кращому хлопцю, кращому чоловікові, так само атестат кращої дружини і так далі. Найголовніша перевага такого подарунка полягає в тому, що завдяки йому, ви зможете підкреслити значимість коханої людини.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт