Feedback

Як красиво зізнатися в коханні на День Закоханих

11.02.2014 625

Способів сказати найголовніші слова «Я тебе люблю дуже багато». Особливо важливо вимовити цю фразу в День Святого Валентина. Пропонуємо кілька варіантів, як це можна зробити. Вам знадобляться свічки, повітряна куля, наповнена гелієм і повна темрява на вулиці.

Під вікном коханої чи коханого зі свічок викладіть серце, а на кульці напишіть «я тебе люблю». Запаліть свічки і попросіть по телефону свою кохану людину, виглянути у вікно. Для того, щоб вітер не задував полум'я свічок, їх можна помістити в стаканчики з широким дном, так щоб вуглекислий газ, міг спокійно йти.

Для того, щоб вимовити найголовніші слова, має бути відповідна, тобто приваблива обстановка. Виберіть слушне місце. Зазвичай в лютому, вже є перші ознаки весни, тому набагато приємніше і легше буде овідчуватись в любові, десь за містом, у лісі. Прекрасно можна провести час і на даху висотного будинку. Можна буде насолодитися видом нічного міста.

Якщо ви людина, яка любить домашній комфорт, то дайте це зрозуміти своїй коханій. Приготуйте смачну вечерю і запросіть свою кохану. Найголовніше в цьому буде, зустріти кохану на порозі і відразу ж подарувати їй букет її улюблених квітів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт