Feedback

Ворожіння на День Святого Валентина

11.02.2014 559

Ворожіння на День Святого Валентина особливо поширене в Англії. Однак тут досить примітивні ритуали. Так, наприклад, в Альбіоні незаміжні дівчата в День Святого Валентина встають дуже рано вранці, коли навкруги ще темно. Дівчина повинна стати біля вікна і уважно дивитися у вікно. Вважається, що перший чоловік, якого вона побачить і повинен стати її мрією.

У деяких куточках Англії до цих пір зберігся звичай обходити дванадцять разів навколо церкви і розповідати любовні вірші. Якщо дівчина виконає цей обряд, вона може незабаром вийти заміж.

Є й інші способи. Треба написати багато записок з чоловічими іменами і кинути їх у воду, яке ім'я спливе першим, значить так і зватимуть майбутнього чоловіка.

В Європі дуже поширене ворожіння на волоських горіхах. Вам знадобитися дві шкаралупи в них ставляться тоненькі свічки і ці човники опускаються в таз з водою. Одна свічка повинна бути названа вашим ім'ям, а друга ім'ям вашого коханого. Якщо човни пливуть разом, то коханий вам вірний, якщо вони розійдуться, то любов приречена.

Вважається, що якщо в цей день зробити щось своїми руками для коханого, то ця річ буде оберігати ваші відносини, однак пильно стежте за тим, щоб вона не потрапила в чужі руки, інакше біди не минути .

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт