Feedback

Корпоративна культура

28.07.2021 89

Святкування проходить в середовищі колег по роботі, що дає певний відбиток на захід, варто орієнтуватися на кілька нехитрих правил, що дозволяють уникнути помилок при виборі презенту:
Колектив може складатися з людей різної статі, віку, звичок, може бути дуже великим, тому краще розглядати в першу чергу загальні подарунки для всіх, без індивідуальної специфіки. При підборі подарунка все ж краще проводити мінімальну роботу зі збору інформації про звички підлеглих, це дозволить уникнути неприємних казусів (портсигар, абонемент на фітнес жінці із зайвою вагою). Варто уникати гранично особистих презентів: враховуючи ієрархію відносин, такі варіанти можуть бути сприйняті хибно, до того ж це порушує дух корпоративної культури. Духи, колготки, нижню білизну і т.д. - не найкраща ідея для колективу зі строго робочими відносинами. Не варто дарувати речі з логотипом компанії для використання поза офісом, співробітники можуть розраховувати на відпочинок від робочої тематики поза офісом. Недотримання цих правил призводить до проблем вже поза святом. Пам'ятайте, ображений працівник - поганий працівник.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт