Feedback

Підбір презенту за захопленнями

28.07.2021 63

Найпростіше поспостерігати за тим, чим захоплюється колега, і вирішити, що подарувати.
Спортивні атрибути. Колега, який захоплюється спортом, не відмовиться від абонемента в спортзал або нового м'яча. Тенісисту не будуть зайвими нові ракетки, а дівчата, що стежать за собою, з радістю приймуть подарунковий сертифікат в салон краси або фітнес-клуб.
Навушники, плеєр. Мало хто не слухає музику. А навушники часто ламаються, тому саме вони, якісні та зручні, приведуть в захват любителя слухати музику. Електронна книга. Зараз книги читають рідко, частково так сталося і тому, що книги коштують дуже дорого. Але вихід є - електронна книга, в яку можна завантажити тисячі книг, і постійно носити електронну бібліотеку з собою.
Презент, обраний по улюбленому заняттю колеги, точно не буде припадати пилом в дальньому кутку. Звернувши увагу на інтереси колеги, подарунок на день народження колезі підібрати досить просто. Можна поставити себе на його місце і вирішити, що хотілося б отримати, в більшості випадків такий спосіб працює.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт