Feedback

Подарунки колезі-жінці

28.07.2021 68

Подарунки для жінок і чоловіків сильно розрізняються, тому варто почати пошук подарунка, виходячи з статі винуватця торжества. Дівчат порадують оригінальні і в той же час корисні подарунки:
Квіти. Класичний подарунок. Букет квітів порадує жінку. А якщо відомо, що вона фанатка зеленого світу, можна подарувати квітку в горщику або аксесуари до зеленого куточка (кашпо, кошики, горщики, підставку).
Топіарій. З недавніх пір модними стали топіарії - творчі вироби зі штучних матеріалів. Це можуть бути стрічки, папір і все, що знайдеться під рукою. Ласунам сподобається топіарий з цукерок.
Косметика по догляду. Якщо дарувальникам відомі переваги в ароматах або косметичних фірмах, можна купити набір з гелю, шампуню, дезодоранту. Але варто пам'ятати, що цей презент можуть неправильно зрозуміти - як натяк на неакуратність і неухоженность.
Аксесуари для затишку. Безліч жінок захоплюється фен-шуем, так що аксесуари для створення затишку знайдуть своє місце. Ними можуть бути дерево бонсай, декоративні монетки і камінчики, фігурки жаб і божків. Предмети інтер'єру. Якщо видно, що дама практична і любить затишок, відмінним подарунком стануть предмети інтер'єру як, наприклад, м'які подушки або красива ваза, настільна лампа, бра. Не потрібно бути оригінальним, краще вибрати те, що підійде до будь-якого інтер'єру. Предмети одягу. Хоч одяг і вважається поганим подарунком, в жіночому колективі подарувати хустку на шию або палантин що не рахується поганим тоном. Підібравши аксесуар під колір улюбленої одягу колеги, можна порадувати і здивувати її. Якщо так і незрозуміло, що подарувати на день народження колеги-жінки, можна звернути увагу на подарунки, які влаштують усіх, так як вони практичні, корисні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт