Feedback

Як зробити Валентинку своїми руками

11.02.2014 1712

День святого Валентина - це особливе свято, його головним атрибутом стало маленьке червоне сердечко - валентнка. Перші такі листівки з'явилися в 1800 році. перші валентинки завжди були саморобними, однак зараз їх виробництво на велеке теражування. Зараз валентинки зроблені власними руками як і раніше
користуються великою популярністю.

Якщо ви хочете зробити плетену валентинку, тоді вам знадобитися два квадрата однакового розміру, але різного кольору. Нанесіть на ці квадрати контур- дугу, а потім зріжете зайвий папір з позначеної дуги, що залишилася прямокутну частину треба розрізати на смуги. Після цього покладіть дві частини один проти одного, а смужки переплетіть. Все у вас вийшла чудова листівка.

Валентинка може складатися з безлічі маленьких сердечок, виріже їх з оксамитового паперу. Поверніть удвічі аркуш білого паперу і наклейте на нього валентинки. На внутрішній стороні напишіть побажання. Вітання на День Святого Валентина можуть бути у віршах, прозі.

Будь-який подарунок повинен обов'язково супроводжуватися валентинкою, це обов'язкова вимога, яка нам диктує свято - 14 лютого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт