Feedback

Сувенір на День Святого Валентина

11.02.2014 515

Пляшка доброго вина або шампанського - це прекрасний подарунок на День Святого валентність. Однак для того, щоб подарунок став ще цінніший, його треба прикрасити, причому зробити це краще за все своїми руками. Матеріал потрібен елементариний: груба нитка, фарби, білий щільний папір, моток вовняних ниток, голка з широким вушком і сама пляшка.

Нитки треба помити і пофарбувати, для цього замочіть її на ніч у воді, де розчинено фарби. Після цього, нитку треба висушити. Пляшку покрийте клеєм ПВА і почніть намотувати нитку, вона повинна лягти дуже міцно. Можете експериментувати з плетінням, з видом нитки.

Після того, як плетіння буде закінчено, можна приступити до виготовлення серця. З щільного паперу виріжте сердечко потрібного розміру. Візьміть вовняну нитку, всуньте її в голку і почніть обшивати сердечко, має бути зашитий весь простір, причому з двох сторін, так щоб паперу не було видно. Після цього зворотний бік сердечка змастіть клеєм і приклейте його до бутилке. Для того, щоб пляшка була стійкою, не накладайте нитку на дно. До речі нитки, можна замінити на тонкий дріт, це додасть виробу особливого шарму.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт