Feedback

День Святого Валентина у всьому світі

11.02.2014 536

З Днем святого Валентина пов'язано дуже багато традицій. Різних країнах вони абсолютно різні. Найбільше традицій у цього свята в Англії. Тут існує безліч ритуалів і обрядів, які властиві тільки цій країні, наприклад ворожіння на любов, на майбутнє.

Дуже поширене ворожіння на горіхи, сірники та фотографії. У цей день Англійці дарують коханим солодощі та квіти, а так само маленькі листівки. Купити все це можна в будь-якій точці міста, так, що проблем з подарунком не виникає.
У Таїланді так само святкується День Святого Валентина. Тут прийнято дарувати троянди. У цей день, вони моментально зникають з прилавків магазинів.

У Японії День Святого Валентина - особливе свято , він призначений в основному для чоловіків , це своєрідне чоловіче Восьме березня. У цей день японки виконують всі побажання своїх улюблених чоловіків. Так само прийнято кричати, саме кричати, а не промовляти визнання в любові. Робиться це на височинах міста, найчастіше на мостах.

У Німеччині свято не має широкої популярності, так як прийнято переносити всі дії в будинки, де міститися душевно хворі люди. Справа в тому , що німці впевнені , любов - це доля божевільних.

У Бельгії в цей день прийнято дарувати один одному різні прянощі.
Італійці свою любов виражають за допомогою коштовностей, вони дарують один одному ювелірні прикраси. Дуже популярні прикраси з камінням, особливо у формі серця. Так само популярні червоні та рожеві кольори, а так само всі їх відтінки.

Є такі країни, де День Святого Валентина не святкується або де влада намагається його викорінити. Так, наприклад, в Росії з'явився альтернативний свято - День сім'ї та вірності. Негласно День Святого Валентина заборонений в Узбекистані, Туркменістані.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт