Feedback

Як влаштувати романтичний вечір на День Святого Валентина

11.02.2014 597

День Святого Валентина - свято дуже романтичне. Це одне з небагатьох західних свят, так вдало прижилися у нас в країні.

Зазвичай у цей день більшість закоханих прагнуть провести романтичний вечір в кафе, ресторані або в кінотеатрі. І цілком імовірно, ви можете зіткнутися з тим, що всі столики в вашому улюбленому кафе вже давно заброньовані, а якщо вам все ж вдасться туди потрапити, то в кафе буде стільки народу, що ні про яку романтку не може бути й мови.

Романтичний вечір можна влаштувати і вдома, а ще краще, на дачі - тоді ви точно зможете провести вечір тільки вдвох. На дачу можна поїхати тільки в тому випадку, якщо там є автономне газопостачання чи хоча б камін, адже будиночок потрібно добре протопити, щоб у ньому було затишно.

Для приготування святкової вечері необов'язково весь день стояти біля плити. Можна приготувати щось не дуже складне у виконанні або взагалі замовити їжу з ресторану.

Романтики і атмосфери свята додадуть гірлянди з сердечок, признання в коханні, розклеєні по всьому будинку в найнесподіваніших місцях. Не забудьте з самого ранку налаштувати один одного на свято. Наприклад, можна непомітно підсунути в кишеню чоловіка записку з освідченням у коханні - протягом дня він обов'язково знайде її. Якщо ви йдете на роботу, коли ваша улюблена ще спить, положіть на подушку поруч з нею листівку, шоколадку у формі серця або квітку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт