Feedback

Дуже особисті речі для батька у подарунок

10.06.2021 163

Що подарувати татові на ювілей 60 років, якщо хочеться зробити винятковий презент? Є кілька варіантів:
Коробочка або банка «нічого» для людей, у яких все є. Якщо батько зовсім не хоче приймати подарунків на ювілей, такий жартівливий подарунок дозволить дотримати традицію, не образити тата і одночасно виявити йому повагу. Молоток або інший будівельний інструмент з написом «Дякую, що допоміг побудувати моє життя», «Ти - молоток», «Тато - людина, міф, легенда» і інше. Велика саморобна скульптура з числом 60 може бути прикрашена роздрукованими фотографіями з сімейного архіву та малюнками родичів. Годинники або пам'ятний медальйон з гравіюванням може стати предметом гордості ювіляра. Коробка з 60 камінням, на кожному з яких написано привітання - одночасно оригінальний подарунок татові на 60 років і готовий набір для створення домашнього саду каменів. Диск з ретро-фотографіями і улюбленою музикою батьківській молодості, який можна доповнити обкладинкою-колажем з серцевими привітаннями. Хендмейд-листівки, зверстана і віддрукована газета про ювіляра, антикварна річ, якої батько володів в юності - такі особливі презенти можуть зробити тільки дуже близькі люди.

Влаштуйте свято для всієї родини і кращих батькових друзів. Домашні посиденьки або веселі конкурси в кафе, зустріч на дачі або спільний теплохідний круїз - все це прекрасно вирішує питання, що подарувати батькові на 60 років. Спиш з його друзями або підмовив своїх знайомих надіслати листи і листівки з поздоровленнями. Запросіть батька в день народження на прогулянку по пам'ятних місцях або міське свято. Оточіть ювіляра увагою і радістю. Якими б не були інші подарунки, найважливіше - створити радісну атмосферу свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт