Feedback

Незвичайні сюрпризи

25.05.2021 346

Оригінальні презенти отримувати вдвічі приємніше. Зробіть молодій людині незвичайний подарунок, який подарує незабутнє враження. Справжній ласун буде дуже радий їстівним презенту. Шоколадна листівка або іменний торт, звичайно, проживуть недовго, зате ви зможете підсолодити відносини в прямому сенсі слова. Нагородіть свого чоловіка «Оскаром» за «кращу чоловічу роль у вашому житті». Статуетка стане чудовою нагодою ще раз нагадати партнеру про те, що він єдиний і неповторний. Жартівливий, але корисний і символічний подарунок - вимірювач кохання. Це прилад з двох половинок, які заповнені гелем. За принципом роботи він схожий на силомір. При натисканні на нижню ємність сердечко у верхній заповнюється рідиною. Чим повніше воно наповнене, тим сильніше любов. Прилад може використовуватися як міні-тренажер кисті руки.
Вітаміни любові. Поповніть організм коханого любов'ю за допомогою вітамінок- сердечок. Можете навіть вручити їх за романтичною вечерею в костюмі медсестри. Сюрприз, піднесений в суєті і мимохідь, що не подарує очікуваних емоцій, тому не забудьте про такі важливі дрібниці, як красива упаковка, святкова листівка та урочиста обстановка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт