Feedback

Подарунок дівчині на День Святого Валентина

11.02.2014 1411

День Святого Валентина зводить з розуму чоловіків не менше, ніж Міжнародний жіночий день, а може й більше. Адже в це романтичне свято потрібно підібрати такий подарунок для коханої дівчини, який висловить ваші почуття до неї і зробить тонкий натяк на ваші наміри щодо неї. Крім того, подарунок ще й вручити потрібно правильно.

Вибираючи подарунок для коханої дівчини, враховуйте її смаки і переваги, її стиль. Двох однакових дівчат просто не буває, тому не розраховуйте, що ті подарунки, які ви купували для своєї колишньої дівчини або для сестри, підійдуть для вашої нинішньої супутниці.

Духи і прикраси потрібно дарувати тільки дорогі. Якщо у вас недостатньо грошей на золоті або срібні прикраси або на французьку парфумерію, то зупиніть свій вибір на чому-небудь іншому, більш доступному вам. Звичайно, якщо ви розбираєтеся в біжутерії і знаєте, що дівчина не має нічого проти неї, то можна подарувати і біжутерію, але вартість якісної біжутерії досить близька до вартості срібних і золотих прикрас.

Якщо ваша дівчина - автоледі, подаруйте їй що-небудь для її залізної улюблениці. Це можуть бути чохли з підігрівом, нова стереосистема або набір автокосметики. Вибираючи чохли або обплетення для керма, не зупиняйте свій вибір на рожевих тонах. Хоч і існує стереотип, що дівчата облаштовують свій автомобіль рожевенькими чохлами, сердечками і пупсиками, якщо хочете, щоб вашим подарунком користувалися, підберіть його в тон до кольору автомобіля.

Якщо дівчина любить читати , а ви добре обізнані про її уподобання в літературі, подаруйте їй електронну книгу, в яку заздалегідь завантажені її улюблені твори, а також новинки за її смаком. Жодна дівчина не відмовиться від нової моделі мобільного телефону.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт